LOGO

Succé för första upplagan av Malmö Night Golf Tournament

Fredagen den 27/9 arrangerade FIFH Malmö i samarbete med Malmö Burlöv GK den första upplagan av denna spännande och annorlunda golftävling, 14 st 2-manna lag gjorde upp om titeln genom att först spela nio hål i dagsljus på Malmö Burlöv Gk:s mycket fina bana för att därefter spetsa till svårighetsgraden genom att spela samma 9 hål i mörker och då med självlysande bollar och med självlysande markeringar på spelarna, banan och i kopparna på hålen.

Tävlingsformen var 2-manna scramble och de tre främsta lagen utmärkte sig extra genom att alla gick under banans par totalt. Ett lag (HaZo) hade bättre resultat på nattrundan, 37 slag jämfört med dagrundans 40 slag och det är ju en bedrift i sig.

De fyra extra tävlingsmomenten vanns av följande… Longest Drive: FIFH Malmö 1, Nearest Pin: The Par-Tees, Flest birdies: FIFH Malmö 2 och Lucky Loosers: Lost Ladies.

Ett stort tack till alla deltagare, funktionärer, sponsorer, Malmö Burlöv Gk och inte minst Peter ”Svalle” Svallin för möjligheten att genomföra tävlingen som vi hoppas blir årligen återkommande.

FIFH Malmö 3 – Champions – 66 slag

FIFH Malmö 3

Bokskogens GK – 2:a plats – 66,2 slag

Bokskogens GK

FIFH Malmö 2 – 3:e plats – 66,6 slag

FIFH Malmö 2

Malmö Night Golf 2020